Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/frawa.nl/httpdocs/wp-includes/script-loader.php on line 757
Vrachtwagen met kraan - Francken en Wagensveld

Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons

Kwaliteit

Z

Erkend leerbedrijf

Snelle service

Vrachtwagen met kraan

Wil jij voor jouw bedrijf een vrachtwagen met kraan gaan kopen? Bekijk dan eens het aanbod van Francken & Wagensveld. Of je nu zoekt naar een nieuwe of een tweedehands vrachtwagen met kraan, bij Francken & Wagensveld vind je het allemaal. Keer op keer van de hoogste kwaliteit. Bekijk eens ons assortiment aan vrachtwagens die wij te koop aanbieden vanuit ons terrein in Nederland. Interesse in één van de vrachtwagens? Twijfel niet en neem contact op!

Vele mogelijkheden wanneer je een vrachtwagen met kraan wilt kopen

Eén ding is zeker bij Francken & Wagensveld: je kunt rekenen op enorm veel mogelijkheden. Zo bieden wij vanuit ons eigen terrein in Nederland vrachtwagens van verschillende gerenommeerde merken te koop aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van merken als DAF, MAN, SCANIA en Volvo? Je vindt het allemaal bij Francken & Wagensveld. Hierbij kun je bij ons niet alleen terecht voor een nieuwe vrachtwagen met kraan, maar ook voor een tweedehands exemplaar. Doordat wij elk voertuig dat bij ons binnenkomt uitvoerig checken en van een onderhoudsbeurt voorzien, kunnen wij je ervan garanderen dat de kwaliteit van een tweedehands vrachtwagen met kraan zeker niet onderdoet aan een nieuw exemplaar.

Ruime ervaring in de sector

Al sinds 1954 is Francken & Wagensveld actief met de in- en verkoop van vrachtwagens. Sinds 1970 houden we onszelf bezig met het importeren en exporteren van vrachtauto’s en onderdelen. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij je vandaag de dag van dienst zijn met veel deskundigheid en een veelzijdige dienstverlening. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor het kopen van een vrachtwagen, maar ook voor onderhoud en reparatie ervan. We kunnen zelfs een complete modificatie uitvoeren aan een voertuig. Dat is de uitgebreide service die je kunt verwachten bij Francken & Wagensveld.

Bekijk de vrachtwagens die te koop staan op ons eigen terrein in Nieuwerbrug

Kom eens bij ons langs in Nieuwerbrug, centraal gelegen in Nederland, om de vrachtwagens die wij te koop aanbieden in het echt te bekijken. Dan kun je meteen al je vragen stellen aan één van onze deskundige medewerkers. Onze medewerkers staan voor jou klaar om je alles te vertellen over de mogelijkheden voor het kopen van een, al dan niet tweedehands, vrachtwagen met kraan bij Francken & Wagensveld.

Bel ons voor meer informatie

Via onze website kun je alvast een voorproefje krijgen van de vrachtwagens die wij te koop aanbieden. Wil je graag wat meer informatie over één van onze vrachtwagens? Of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 348 688 340. Wij helpen je graag verder.

Maandag:08:00 - 17:30
Dinsdag:08:00 - 17:30
Woensdag:08:00 - 17:30
Donderdag:08:00 - 17:30
Vrijdag:08:00 - 17:30
Zaterdag:08:30 - 12:00
Zondag:Gesloten