Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons

Kwaliteit

Z

Erkend leerbedrijf

Snelle service

Vrachtauto te koop

Ben jij op zoek naar een bepaalde vrachtauto, dan is de kans groot dat Francken en Wagensveld hem te koop aan biedt. Wij verkopen namelijk een veelzijdig aanbod aan vrachtwagens van gerenommeerde merken, zoals DAF, Volvo en SCANIA. Of je nu zoekt naar een nieuwe of tweedehands vrachtwagen die te koop staat, je vindt het bij Francken & Wagensveld.

Ook onderdelen voor je vrachtauto te koop

Als je veelvuldig gebruik maakt van een vrachtauto, kan het gebeuren dat bepaalde onderdelen op een gegeven moment gaan verslijten. Daarom is het aan te raden om bij het aanschaffen van je vrachtauto meteen de nodige reserveonderdelen te kopen. Zo ben je altijd goed voorbereid!

Goede service bij het kopen van een vrachtauto in Nieuwerbrug

Francken & Wagensveld is veel meer dan alleen een leverancier van vrachtauto’s. Wij kunnen je ook een veelzijdige dienstverlening aanbieden. Zo kunnen we jouw net gekochte vrachtwagen bij jou afleveren en deze van tijd tot tijd voorzien van een onderhoudsbeurt. Wil je een bepaalde modificatie laten verrichten aan het voertuig? Wij verzorgen het voor je. Neem contact op en laat ons jouw wensen weten.

Staat de vrachtauto die jij graag wilt hebben bij ons te koop?

Kom jij binnenkort langs op ons eigen terrein in Nieuwerbrug? Hier kun je ons aanbod aan vrachtauto’s in het echt bekijken. Heb je een specifieke vrachtauto op het oog en wil je weten of die bij ons te koop staat? Neem dan even contact met ons op en bel naar +31 348 688 340. Wij vertellen je graag meer over ons aanbod. Heb je misschien nog een andere vraag? Ook daarvoor kun je ons natuurlijk altijd even bellen.

Maandag:08:00 - 17:30
Dinsdag:08:00 - 17:30
Woensdag:08:00 - 17:30
Donderdag:08:00 - 17:30
Vrijdag:08:00 - 17:30
Zaterdag:08:30 - 12:00
Zondag:Gesloten