Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons

Kwaliteit

Z

Erkend leerbedrijf

Snelle service

Tweedehands vuilniswagens

Goed onderhouden tweedehands vuilniswagens, daarvoor ga je naar Francken & Wagensveld. Tweedehands vuilniswagens zijn ideaal voor bedrijven die net wat minder te besteden hebben. De prijs van een tweedehands wagen ligt immers een stuk lager dan van een nieuw exemplaar. En dat terwijl de kwaliteit er niet voor onderdoet!

Controle op hoge kwaliteit van onze tweedehands vuilniswagens

Bij het kopen van een tweedehands vuilniswagen bij Francken & Wagensveld weet je altijd zeker dat je de hoogste kwaliteit ontvangt. Dit kunnen wij je garanderen doordat wij elke wagen die bij ons binnenkomt eerst uitvoerig controleren en testen op kwaliteit en functionaliteit. Nadat we de vuilniswagen een onderhoudsbeurt hebben gegeven, is deze weer klaar voor verkoop.

Bekijk ons aanbod aan tweedehands vuilniswagens in het echt in Nieuwerbrug

Ben je van plan om een tweedehands vuilniswagen te gaan kopen? Kom dan eens bij ons langs om ons aanbod aan tweedehands vuilniswagens met eigen ogen te bekijken. Je kunt dan meteen al je vragen stellen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst. Wil je voordat je bij ons langskomt nog wat meer informatie? Wil je zeker weten of we een specifiek model op voorraad hebben? Of heb je nog een andere vraag? Dan kun je ons altijd even bellen. Je bereikt ons via het volgende nummer +31 348 688 340.

Maandag:08:00 - 17:30
Dinsdag:08:00 - 17:30
Woensdag:08:00 - 17:30
Donderdag:08:00 - 17:30
Vrijdag:08:00 - 17:30
Zaterdag:08:30 - 12:00
Zondag:Gesloten