Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/frawa.nl/httpdocs/wp-includes/script-loader.php on line 757
Over ons - Francken en Wagensveld

Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons

Kwaliteit

Z

Erkend leerbedrijf

Snelle service

Over ons

Geschiedenis

In 1954 zijn wij begonnen met het verkopen van vrachtauto’s en (reserve-)onderdelen. In 1970 zijn we als één van de eerste bedrijven in onze branche op weg naar het buitenland gegaan. Sindsdien exporteren we nog elke dag vrachtwagens naar elke uithoek van de wereld.

Assortiment

Sinds de start is het merk DAF favoriet bij Francken & Wagensveld BV. Dit is ontstaan in de periode dat jong gebruikte DAF vrachtauto’s volledig werden gereconditioneerd. De monteurs hebben deze DAF’s van binnen en buiten leren kennen. Hiernaast is dankzij de duurzaamheid van de producten en de goede relatie met DAF Trucks, een voorkeur ontstaan voor het merk DAF.

Vestiging

Het chassis vormt de fundering voor de vrachtauto. De vestiging van Francken & Wagensveld BV is al jaren de plaats waar hét gebeurt. Van spuitwerk tot APK-keuringen, alles wordt uitgevoerd op de vestiging in Nieuwerbrug. Ook ben je altijd welkom om de vrachtauto’s op het terrein te bekijken.

Medewerkers

Zoals de banden ervoor zorgen dat de vrachtauto kan rijden, zo zorgen onze medewerkers dat het bedrijf elk dag weer in beweging is en we komen waar we heen willen. Iedere medewerker maakt al decennia lang deel uit van ons team.

Visie

Zoals koplampen de weg verlichten zo verlicht de visie van Francken & Wagensveld BV de weg naar de toekomst. Heb je een afspraak met ons gemaakt, dan wordt deze altijd nagekomen. Een man een man, een woord een woord.

Missie

De chauffeur bepaald waarheen wordt gereden. Francken & Wagensveld BV stuurt aan op een stabiele en continue groei. We willen onze bedrijfsvoorraad elk jaar uitbreiden om jou als klant nog meer keuze te bieden.