Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons

Kwaliteit

Z

Erkend leerbedrijf

Snelle service

Gebruikte vrachtwagen kopen

Ben je van plan om een gebruikte vrachtwagen te gaan kopen? Bij Francken & Wagensveld ben je aan het juiste adres. Je vindt in ons extensieve assortiment namelijk gebruikte vrachtwagens van gerenommeerde vrachtwagenmerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van gebruikte vrachtwagens van de merken DAF, SCANIA en Volvo? Bekijk gerust eens ons assortiment. Wie weet vind je wel de gebruikte vrachtwagen die jij graag wilt kopen!

Gegarandeerd goede kwaliteit wanneer je een gebruikte vrachtwagen gaat kopen

Heeft jouw bedrijf een beperkt budget voor het kopen van nieuwe vrachtwagens, dan is het een goed idee om te kiezen voor een gebruikte vrachtwagen. Dat de vrachtwagen gebruikt is, wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. In tegendeel zelfs. Bij Francken & Wagensveld controleren we alle vrachtwagens die bij ons binnenkomen uitvoerig. Hierbij krijgen de vrachtwagens een servicebeurt voordat wij ze verkopen.

Uitgebreide service bij Francken & Wagensveld

Bij het kopen van een gebruikte vrachtwagen kun je bij ons rekenen op de beste dienstverlening. Om te beginnen zorgen we ervoor dat jouw vrachtwagen in perfecte staat is wanneer je hem bij ons koopt. Daar houdt onze dienstverlening nog lang niet op. Je kunt ons ook inschakelen voor het onderhouden en herstellen van je vrachtwagen. En wil je iets laten veranderen? Of het nu gaat om iets technisch of het uiterlijk van de vrachtwagen, wij kunnen het voor je regelen.

Ruim aanbod aan gebruikte vrachtwagens in Nieuwerbrug

Je bent van harte welkom om eens langs te komen op ons terrein in Nieuwerburg. Hier kun je ons assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte vrachtwagens met eigen ogen bekijken. Ook kun je meteen al je vragen stellen aan onze deskundige medewerkers. Bekijk ook eens ons online aanbod om alvast een idee te krijgen van de vrachtwagens die wij aanbieden. Neem voor vragen contact met ons op via +31 348 688 340.

Maandag:08:00 - 17:30
Dinsdag:08:00 - 17:30
Woensdag:08:00 - 17:30
Donderdag:08:00 - 17:30
Vrijdag:08:00 - 17:30
Zaterdag:08:30 - 12:00
Zondag:Gesloten