Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/frawa.nl/httpdocs/wp-includes/script-loader.php on line 757
Diensten - Francken en Wagensveld

Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons

Kwaliteit

Z

Erkend leerbedrijf

Snelle service

Diensten

Verkoop voertuigen

Wij verkopen diverse voertuigen welke eventueel naar eigen smaak kunnen worden aangepast voordat ze, inclusief de benodigde documentatie, worden afgeleverd.

Verkoop van onderdelen

Wij verkopen diverse (reserve-)onderdelen voor vrachtauto’s. Wij hebben motoren, versnellingsbakken en assen op voorraad. Deze kunnen afzonderlijk of in containerladingen worden geleverd.

Schadeherstel

Heb je onderweg problemen gehad? Of het nu gaat om schade aan de cabine of om schade aan de achterkant van de vrachtauto, wij kunnen alles voor je herstellen.

Reparatie & onderhoud

Kleine reparaties of grote onderhoudsbeurten? Wij hebben naast alle middelen, de kennis en ervaring om reparaties en onderhoud van verschillende aard uit te voeren.

APK-keuring

Laat je vrachtauto door ons APK keuren. Wanneer je vrachtauto niet 100% door de APK keuring komt, hebben wij alles in huis om de problemen direct op te lossen.

Laadklepkeuring

Niets is zo vervelend als een laadklep met kuren. Wij hebben alles in huis om jouw laadklep te controleren, te onderhouden en eventuele problemen op te lossen.

Spuitwerk

Binnen onze vestiging hebben wij onze eigen spuitcabine. Elk formaat vrachtauto, trekker of trailer, kan hier naar wens worden gespoten.

Tachografen ijken

Wij zijn erkend installateur van tachografen. Mocht er tijdens het ijken een defect worden geconstateerd, dan kunnen we dit herstellen zodat je zo snel mogelijk weer op weg kan.

Een rondleiding door ons bedrijf