Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons

Kwaliteit

Z

Erkend leerbedrijf

Snelle service

2e hands vrachtwagens

Bij Francken & Wagensveld vind je een ruim aanbod aan 2e hands vrachtwagens. Ben je op zoek naar een kwalitatief uitstekende vrachtwagen voor jouw bedrijf? Maar heb je slechts een beperkt budget te besteden? Dan zijn 2e hands vrachtwagens die je bij ons vindt perfect voor jou! Bekijk gerust ons assortiment aan tweedehands vrachtwagens op onze website. Interesse in één van de vrachtwagens? Aarzel niet en neem contact op.

2e hands vrachtwagens van de hoogste kwaliteit

De 2e hands vrachtwagens die je kunt kopen bij Francken & Wagensveld zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen je dit garanderen doordat wij uitsluitend vrachtwagens van gerenommeerde merken aanbieden. Hierbij controleren wij alle vrachtwagens die bij ons binnenkomen uitvoerig en voorzien wij ze van een onderhoudsbeurt. Zo weet je zeker dat de 2e hands vrachtwagens die wij aanbieden allemaal van de hoogste kwaliteit zijn.

Vind een 2e hands vrachtwagen bij Francken & Wagensveld in Nieuwerbrug

Bekijk eens ons aanbod aan 2e hands vrachtwagens op onze website. Heb je interesse in een bepaalde vrachtwagen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar +31 348 688 340. Zoek je een bepaalde vrachtwagen die je niet terugvindt in ons aanbod? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij gegarandeerd de vrachtwagen waar je naar zoekt. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen en ons aanbod aan vrachtwagens in het echt te bekijken.

Maandag:08:00 - 17:30
Dinsdag:08:00 - 17:30
Woensdag:08:00 - 17:30
Donderdag:08:00 - 17:30
Vrijdag:08:00 - 17:30
Zaterdag:08:30 - 12:00
Zondag:Gesloten